Yogaretreat med Helle Lyngsgaard Johansen

 

 

Oplev 3 skønne dage med yoga, meditation og vandreture. Du vil opleve en hel weekend med fokus på en sund livsstil for dig og dit velvære.

Vi bor på Hotel Christiansminde, som har en hel unik placering lige ved havet og skoven, og det vil sætte dig ned i gear. På dette yogaretreat oplever du, at gamle spændinger i kroppen vil forløse sig, så du bliver en helt ny udgave af dig selv. Du får energi. Du får ro. Du får fred.

Du undervises i Hatha yoga og Meditation, som påvirker nervesystemet, så du kan slappe af og finde ro. Med de klassiske Hatha yogastillinger vil du få stimuleret dine indre organer, og du vil øge din smidighed og styrke i kroppen. I undervisningen lægger Helle også vægt på, at du lærer de anatomisk rigtige linjer, så du kan slippe vanespændinger og stivhed. Alle yogatimerne slutter en skøn afspænding for krop og sind.

 

Mere information om yogaretreatet her: https://meresundhed.dk/yogaretreat-danmark/

 

Hvem kan deltage?

Alle, som er interesseret i yoga, kan deltage. Både begyndere og øvede, da der vil være flere variationer af de forskellige yogastillinger. Træningen består af Hatha Yoga, Hatha Flow, Meditation og Åndedrætsøvelser. Derudover har du mulighed for at deltage på vandreture sammen med gruppen og desuden gratis låne cykler i løbet af denne aktive yoga weekend.

 

Praktisk information

Hvor og hvornår: Hotel Christiansminde i Svendborg d. 9. november – 11. november 2018.

Pris pr. pers. i delt dobbeltværelse fra kr. 2.995,- inkl. undervisning, forplejning og overnatning.   

TILMELDING HER: https://meresundhed.dk/yogaretreat-danmark/

 

Kontakt Mere Sundhed: Yogalærer Helle Lyngsgaard Johansen, Mobil: 2869 1955, Hjemmeside:  www.meresundhed.dk

 

MTB eventyrPå sydfyn

Christiansmindes skønne omgivelser af natur, byder på sjov og samvær for alle. 

Tag på MTB miniferie og oplev suset blandt andet på De Tre Spor - vi har faciliteterne der skal til for et godt MTB ophold.

Rottefælde Revy 2019Rottefælde Ophold

I forbindelse med Rottefælde Revyen d. 30. maj - 25. august 2019 har vi sammensat et godt tilbud, som giver jer mulighed for at nyde en god middag, samt et dejligt ophold på Hotel Christiansminde i attraktive omgivelser.

 

Aktiv cykelferieFamilie, landevej eller skov?

Tag på cykelferie på Sydfyn - Tæt på byen, midt i naturen!