Christiansminde – hotel, resort og 5- stjernet konferencecenter ved porten til det Sydfynske øhav

Velkommen til Hotel Christiansminde – Danmarks smukkeste resort – hvor naturen kommer helt ind under hud og hår, hvor tiden næsten står stille og hvor der hersker en sjælden idyl og fred.

Et helt unikt sted at slappe af uanset anledning eller tidspunkt.Med en perfekt beliggenhed helt ud til vandet, en del af det smukke Sydfynske Øhav – byder Christiansminde på en utrolig herlighedsværdi, der simpelthen må og skal opleves.

Weekendophold, golf ophold, miniferie, sommerferie, konference – uanset hvad, så kan vi tilbyde det hele.
5-stjernede konferencefaciliteter med Conference Manager til rådighed, kulinariske oplevelser i vores indbydende og kulinariske restaurant med panorama udsigt over Svendborgsund, lyse dejlige værelser, egen badestrand og hele det pragtfulde Sydfynske øhav lige uden for døren.

På Hotel Christiansminde ønsker vi ikke blot glade gæster – men begejstrede gæster.

Kom og vær med, giv dig selv, dine nærmeste eller jeres ansatte en oplevelse, man kan bære med sig gennem hele livet.

Hotel, resort og konferencecenter Christiansminde ved bredden af det Sydfynske øhav

Hos os på hotel Christiansminde har I det hele inden for rækkevidde: 5-stjernede konferencefaciliteter, kulinariske oplevelser i topklasse, dejlige værelser, golfbaner, egen badestrand og badebro med plads til båden samt masser af aktiviteter både inde og ude.
Et væld af udflugtsmuligheder: hele det Sydfynske øhav, Valdemar slot, Egeskov slot, handelsbyen Svendborg og sidst men ikke mindst – Danmarks smukkeste natur med ren luft og rent badevand – hvad mere kan hjertet begære?

Læs mere om hotel og resort Christiansminde og det Sydfynske øhav her på hjemmesiden og kontakt os gerne for yderligere information.

Ferie OpholdI naturen

Oplev smukke Sydfyn og tag på ferie ophold på Hotel Christiansminde midt i naturen & tæt på byen.

BryllupperÅret rundt

Vi har også lokaler med pejs og en bryllupsmappe med gode idéer

Rottefælde Revy 2019Rottefælde Ophold

I forbindelse med Rottefælde Revyen d. 30. maj - 25. august 2019 har vi sammensat et godt tilbud, som giver jer mulighed for at nyde en god middag, samt et dejligt ophold på Hotel Christiansminde i attraktive omgivelser.