Restauranten

Svendborg er kendt for sit årlige store fødevaremarked, og for optagelsen i Cittaslow.  Bag Cittaslow ligger visionen om at øge livskvaliteten, fremme det gode liv og værdier som bæredygtighed, kvalitet og lokale produkter er et must.

Værdier og visioner som Svendborg og Hotel Christiansminde har til fælles. Køkkenet tilbereder hver dag gastronomiske oplevelser til vores gæster. Med inspiration i det nordiske køkken, sammensætter køkkenchef Rasmus Urup menuer af sæsonens friske råvarer, som altid handles lokalt når de kan. Fra restauranten kan udsigten over Svendborgsund og det Sydfynske Øhav nydes. Og når vejret tillader det, kan middagen indtages på restaurantens store terrasse.  

Restauranten er åben for alle, dagligt til morgenmad, frokost og aften.    

MTB eventyrPå sydfyn

Christiansmindes skønne omgivelser af natur, byder på sjov og samvær for alle. 

Tag på MTB miniferie og oplev suset blandt andet på De Tre Spor - vi har faciliteterne der skal til for et godt MTB ophold.

VINTERCAFÈNyd udsigten

mens du nyder en kop varm cacao, dejlig kaffe m. kage el. lign. - i skæret fra varmelamperne og godt pakket ind i lunende tæpper. 

Rottefælde Revy 2019Rottefælde Ophold

I forbindelse med Rottefælde Revyen d. 30. maj - 25. august 2019 har vi sammensat et godt tilbud, som giver jer mulighed for at nyde en god middag, samt et dejligt ophold på Hotel Christiansminde i attraktive omgivelser.