Kom og besøg den enestående og meget spændende restaurant i Svendborg på Hotel Christiansminde

Det fynske spisekammer bugner af de allerbedste og skønnest tænkelige råvarer, som vi elsker at tilberede og servere for jer med følelse og indlevelse her i vores unikke restaurant i Svendborg, ikke blot for at give jer en sjælden kulinarisk oplevelse men også for at fremme den fynske produktion af virkelige kvalitets madvarer. Det fynske spisekammer er et højst skattet foregangssted for sund, nærende økologisk mad og moderne livskvalitet i rammer, hvor der tages maksimalt hensyn til naturen og miljøet i det hele taget.

Læs mere om vores unikke restaurant her på hjemmesiden, hvor I blandt andet kan se hele vores indbydende frokost- og aftenkort med masser af fynske specialiteter.

Velkommen til Hotel Christiansminde og vores dejlige og meget kulinariske restaurant i Svendborg.

Velkommen til Hotel Christiansminde med den enestående restaurant i Svendborg

Kom til den måske bedste restaurant i Svendborg på Hotel og resort Christiansminde ved bredden af Svendborgsund og med udsigt ud mod det vidunderlige Sydfynske øhav.

Vi byder på masser af kulinariske oplevelser for kræsne ganer, og det til priser, som man kan forholde sig til. Vi anvender kun de bedste af de bedste fynske råvarer fra det fynske spisekammer, som bugner af lækkerier.

Her på hjemmesiden kan I også se vores frokost- og aftenkort med et væld af lækre specialiteter.

Velkommen til vores dejlige og kulinariske restaurant i Svendborg.

Læs mere om:   – Ferie på Fyn –  – Julefrokost SvendborgKonference Fyn

Årstidens Festi smukke omgivelser

Har du styr på årstiden fest? Ellers hjælper vi gerne med at skabe den fest I ønsker.

VINTERCAFÈNyd udsigten

mens du nyder en kop varm cacao, dejlig kaffe m. kage el. lign. - i skæret fra varmelamperne og godt pakket ind i lunende tæpper. 

MTB eventyrPå sydfyn

Christiansmindes skønne omgivelser af natur, byder på sjov og samvær for alle. 

Tag på MTB miniferie og oplev suset blandt andet på De Tre Spor - vi har faciliteterne der skal til for et godt MTB ophold.