Kom til heartland festival på egeskov slot

 

Kom og oplev Heartland Festival på Egeskov Slot d. 30. maj – 1. juni 2019. Heartland er en festival med fokus på musik, mad, kunst og samtaler.

Efter en fantastisk succes i sine 3 første år følges successen nu op med endnu et overflødighedshorn af spændende kunstnere i disse historiske rammer.

 

 

 

HEARTLAND FESTIVAL OG OPHOLD PÅ CHRISTIANSMINDE

 

 Heartland festivalen på Egeskov Slot er en unik tilføjelse til det danske festival landskab. En festival der for alvor tager fat om den komplette oplevelse. En festival der lægger sig direkte op ad den tid vi lever i, med fokus på musik, mad, kunst og samtaler. En festival, der danner et kompas om vores samtid og dit velvære.

Festivalen finder sted på Egeskov Slot, knap to timer fra København, og kun 20 minutter fra Hotel Christiansminde. Slottet er med sin renæssancearkitektur og enestående parker den perfekte ramme om en festival om vores egen tid: Med hverdagen på afstand er det både lettere at more sig og se skarpere på den tid, vi lever i.

Programmets fire dele passer nøje til Heartlands “live-situation” og tilbyder tilsammen et kompas til vores tid anno 2019. Musikken kan starte en fest på et øjeblik, og samtidig tegne et billede af vores tilværelse. Maden rører os her og nu hver eneste dag – og den er samtidig afgørende for vores globale fremtid. Kunsten er vigtig, fordi den undersøger vores virkelighed og kommer med korrektioner af de kompasser vi plejer at følge. Og samtalen – måske den vigtigste live-event mennesket nogen sinde har skabt – er den stærkeste vej til et fællesskab med andre mennesker.

Se programmet her

 

VORES OPHOLDS TILBUD:    

 

PARTOUTBILLETTER

Partoutbillet

2 Overnatninger i dbl. værelse

2 x Stor morgenbuffet

Bustransport til og fra festivalen, 2 dage

Fra kr. 3.150,- pr. person i dbl. værelse

 

Endagsbilletter

Endagsbillet

1 Overnatninger i dbl. værelse

1 x Stor morgenbuffet

Bustransport til og fra festivalen, 1 dag

Fra kr. 1.675,- pr. person i dbl. værelse

 

Mulighed for tilkøb af

                  Ekstra nat inkl. morgemad og bus t/r                 650 kr. pr. pers. pr. nat

 

Vi sørger selvfølgelig for transport til og fra festivalens 2 dage,
så du kan lade bilen blive sikkert – og gratis – stående på hotellet.

 

FAKTA

Den 30. maj – 1. juni 2019. Flere udendørs scener, 1 stort telt til live-samtaler.

Egeskov ligger mindre end to timer fra KBH og Aarhus. Kun 20 minutter fra Christiansminde. Heartland ejes af Egeskov Slot og Live Nation og støttes generøst af Region Syddanmark, Faaborg-Midtfyn Kommune og Udvikling Fyn.

 

Booking

Reservation på booking@
christiansminde.dk
eller tlf. 62 21 90 00

 

tillæg for opgradering

Enkeltværelse
300,- pr. nat

Dobbeltværelse med havudsigt
200,- pr. nat

Jr. Suite med havudsigt
400,- pr. nat

Seafront Suite
800,- pr. nat

BryllupperÅret rundt

Vi har også lokaler med pejs og en bryllupsmappe med gode idéer

Rottefælde Revy 2019Rottefælde Ophold

I forbindelse med Rottefælde Revyen d. 30. maj - 25. august 2019 har vi sammensat et godt tilbud, som giver jer mulighed for at nyde en god middag, samt et dejligt ophold på Hotel Christiansminde i attraktive omgivelser.

 

MTB eventyrPå sydfyn

Christiansmindes skønne omgivelser af natur, byder på sjov og samvær for alle. 

Tag på MTB miniferie og oplev suset blandt andet på De Tre Spor - vi har faciliteterne der skal til for et godt MTB ophold.