Øhavet til alle sider – Et dykkerparadis

Fra Hotel Christiansminde kan du fra de fine balkoner eller lækre terrasser altid se vandet. Sidder I, i restauranten, har I bogstaveligt talt ikke mere end 50 meter til at I ville stå i vand til knæene.

Oveni hvor tæt at hotellet ligger på vandet, er Christiansminde i sig selv et dykker spot, hvor man efter 2. verdenskrig har fundet levn fra de tyske krigsskibe der lagde til her. I har derfor aldrig langt til at komme direkte ud og igang på din aktive dykkerferie, når I bor på Hotellet.

 

Dyk - Dyk Sydfyn

 

Dyk for enhver smag

Med professionelle guides tæt på og fri tilgængelig info om 22 unikke dyk i varierende sværhedsgrader, finder I en sand guldperle af oplevelser i Øhavet. Om I vil guides eller selv vil tage på opdagelse, så finder I ikke noget nemmere eller mere idyllisk sted end Hotel Christiansminde, at stævne ud fra.

TÆT PÅ BYEN

Vil i også gerne opleve lidt byliv imens I er afsted? Hotellet ligger blot 2,5 km fra gågaderne i Svendborg by og der er dermed ikke langt til en fantastisk eftermiddag i en af landets gamle maritime købstæder. Svendborg by rummer alt fra små specialbutikker til fantastiske fødevarer og oplevelser I byens rum, hele året rundt!

NORD, SYD, ØST, VEST?

Med et fantastisk dykkerområde, følger der nemme muligheder for alt fra bådleje til luftstationer. Alt er let tilgængeligt for jer og der udvides stadig med flere muligheder for luft, bådleje og mere til, i det Sydfynske. Samtidig er vi selvfølgelig behjælpelige med fyldige og lækre madpakker fra hotellet af – så der er sikret god energi på turene!

ærøsund færgen

D. 5. Oktober 2014 blev den gamle Ærøsund færge sænket, blot 550 meter fra kysten. Sænkningen har skabt et kunstigt rev og Nordeuropas største vrag dykkerspot. Samtidig har man ombord på vraget lavet formidling af færgens historie og brug. Du er med dette skib, sikret en unik dykkeroplevelse, som ikke findes større i Nordeuropa.

ET HAV AF unikke oplevelser

I kan altid finde endnu mere info om dykker mulighederne og oplevelser for jer, i vores reception og på følgende sider.

https://www.dyk-sydfyn.dk/

https://www.detsydfynskeoehav.dk/

Ærøsund Dive Resort

https://diveresortfyn.dk/

EN AKTIV FERIE FOR ALLE

Uanset hvilken dykker eller aktiv ferie I drømmer om, så sætter vi en ære i at kunne skabe det perfekte ophold for netop jer, i nogle af Danmarks smukkeste rammer.

Vi tilbyder jer derfor også den herlige aktive ferie pakke med

2 overnatninger i delt dobbeltværelse
2 x 2-retters menu i Panorama restauranten
2 x Morgenbuffet

Hele pakken

Fra kun 1.495,- pr. person i delt dbl. værelse!

Bestil online her!

DOWNLOAD APP OM ØHAVET

Få den gratis app: ’Outdoor Guide – Det Sydfynske Øhav’ med på din mobil. Her finder du Øhavsstien på kort og andre relevante informationer. Scan og download den her:

QR kode Øhavskort

Outdoor Guide App Store

QR kode app til Øhavssti

Outdoor Guide Google Play

Ferie OpholdI naturen

Oplev smukke Sydfyn og tag på ferie ophold på Hotel Christiansminde midt i naturen & tæt på byen.

Årstidens Festi smukke omgivelser

Har du styr på årstiden fest? Ellers hjælper vi gerne med at skabe den fest I ønsker.

Aktiv cykelferieFamilie, landevej eller skov?

Tag på cykelferie på Sydfyn - Tæt på byen, midt i naturen!