I hjertet af Øhavsstien

Med hotellet liggende lige i knudepunktet for størstedelen af ruterne på Øhavsstien, finder I ikke et sted, der er tættere på naturen og nemmere udgangspunkt til Øhavets fantastiske naturstier og oplevelser.

Hotel Christiansminde ligger lige ud til vandet og I kan nemt bruge hotellet som udgangspunkt for dagsvandringer på de naturskønne stier.

Få inspiration til din ferie med Øhavskortet, og se alle de aktiviteter det Sydfynske havområde har at tilbyde klik her.

Øhavsstien og Chrm

Alle kan deltage

Øhavsstien byder på oplevelser som alle kan deltage i. Ruterne starter i 20 km og slutter på 40 km længde, med fri mulighed for at kombinere ruterne undervejs og gøre dem længere, hvis man ønsker. I alt strækker ruterne sig over 220 km langs Øhavets fantastiske natur, så I har massere af naturskønne stier, lige uden for døren.

 

Tæt på byen

Vil I også gerne opleve lidt byliv imens I er afsted? Hotellet ligger blot 1,5 km fra gågaderne i Svendborg by og der er dermed ikke langt til en fantastisk eftermiddag i en af landets gamle maritime købstæder. Svendborg by rummer alt fra små specialbutikker til fantastiske fødevarer og oplevelser i byens rum, hele året rundt.

Nord, Syd, Øst, Vest?

Uanset hvilken retning I vælger og hvordan I vil derhen, om det er på hjul den ene vej og ben den anden, så er vi behjælpelige med at finde en løsning, der passer til jeres behov, samtidig med at vi selvfølgelig er behjælpelige med fyldige og lækre madpakker fra hotellet – så den gode energi på turen er sikret.

 

Kultur og Natur i ét

Der sker altid noget i Svendborg. Fra store livekoncerter i de gamle havnebygninger til strandbar og nordens største fødevaremarked i centrum. Svendborg spænder bredt og har noget for alles interesser, for børn og voksne, unge og gamle, de naturelskene og by-elskene. Så kom og oplev livet ved det helt unikke Øhav.

Et hav af muligheder

I kan altid finde endnu mere info om Øhavsstiens muligheder og oplevelser for jer – i vores reception og på følgende sider.

https://www.detsydfynskeoehav.dk/

https://www.visitfyn.dk/

https://www.naturturisme.dk/

 

En aktiv ferie for alle

 

Uanset hvilken vandre eller aktive ferie I drømmer om, så sætter vi en ære i at kunne skabe det perfekte ophold for netop jer i nogle af Danmarks smukkeste rammer!

 

Vi tilbyder jer derfor også den herlige aktive ferie pakke med

2 overnatninger i delt dobbeltværelse
2 x 2-retters menu i Panorama restauranten
2 x Morgenbuffet

 

Hele pakken

Fra kun 1.495,- pr. person i delt dbl. værelse!

 

Bestil online her!

Download app om Øhavet

Få den gratis app: ’Outdoor Guide – Det Sydfynske Øhav’ med på din mobil. Her finder du Øhavsstien på kort og andre relevante informationer. Scan og download den her:

QR kode Øhavskort

Outdor Guide App Store

QR kode app til Øhavssti

Outdoor Guide Google Play

Årstidens Festi smukke omgivelser

Har du styr på årstiden fest? Ellers hjælper vi gerne med at skabe den fest I ønsker.

MTB eventyrPå sydfyn

Christiansmindes skønne omgivelser af natur, byder på sjov og samvær for alle. 

Tag på MTB miniferie og oplev suset blandt andet på De Tre Spor - vi har faciliteterne der skal til for et godt MTB ophold.

BryllupperÅret rundt

Vi har også lokaler med pejs og en bryllupsmappe med gode idéer