Tag på øhop i Kajakken

Der er ikke mange meter fra terrassen og ned til vandet. Endnu nemmere bliver det med trapperne der går lige ned til stien og den lavvandede kant hvor I kan stævne ud fra til hele det fantastiske Øhav.

Tag på en fantastiske en- eller flerdagstur i det Sydfynske Øhav. Svendborg er den ukronede havkajak hovedstad i Danmark og her er utallige turmuligheder. Man kan fx ro til Svendborgsundbroen ca. 2 km, rundt om Thurø ca. 16 km, rundt om Tåsinge ca. 40 km, til Skarø ca. 40 t/r eller nogle helt andre ture. Naturoplevelsen i kajak er intens og du har mulighed for at opleve naturen på allernærmeste hold. Du vil kunne opleve utallige fuglearter, du vil højst sandsynligt opleve marsvin og af og til sæler, og du vil endda kunne fiske fra kajakken.

LifePlan Kajak & Friluftsliv tilbyder kajakudlejning på stranden neden for Hotel Christiansminde og de har ekspertisen til at rådgive dig til at leje den kajak som passer bedst til dig, om vind-, strøm & vejrforhold, og sikkerheden samt om turforslag.

Som udgangspunkt koster leje af kajak 300 kr. for 3 timer eller 450 kr. for en hel dag mellem kl. 9:00 og 18:00. Man kan også leje kajakker flere dage i både ener- og tandem-havkajakker. Leje er inklusiv pagaj, vest og sprayskirt.

For booking, priser samt vilkår og betingelser går du ind på LifePlan Kajak & Friluftsliv´s website 

Veje til Øhavet

Alle kan være med

Med mulighed for alt fra begynderkurser til kurser for de øvede, udlejning eller at I medbringer jeres egne kajakker – der er noget for ethvert niveau og alle kan være med når det kommer til at sejle i Øhavet. Oplev naturen på tætteste hold, når I stævne ud fra Christiansminde.

TÆT PÅ BYEN

Vil I også gerne opleve lidt byliv imens I er afsted? Hotellet ligger blot 2,5km fra gågaderne i Svendborg by og der er dermed ikke langt til en fantastisk eftermiddag i en af landets gamle maritime købstæder. Svendborg by rummer alt fra små specialbutikker til fantastiske fødevarer og oplevelser i byens rum, hele året rundt!

Korte eller lange ture?

Thurø, Tåsinge, Ærø eller Langeland rundt? Det vil være oplagt at starte jeres tur fra Hotel Christiansminde uanset hvor I vil hen og hvad I vil opleve. Vi hjælper jer selvfølgelig med en madpakke der passer til turen og et kort i hånden eller app på telefonen, så i kan finde vej og er veludrustet til jeres tur!

Naturen på nært hold

Øhavet byder på en helt unik oplevelse i havkajak, med over 55 øer og holme. Danmarks første havkajakguide er kommet på gaden og den beskriver op til flere fantastiske ture og seværdigheder, der kan opleves fra havkajakken, på jeres ture rundt blandt øerne. Kom og stævn ud fra Christiansminde.

ET HAV AF MULIGHEDER

I kan altid finde endnu mere info om Øhavets muligheder og oplevelser for jer, i vores reception og på følgende sider.

Havkajak i det sydfynske Øhav

Havkajak ruter

Havkajak Guidebog

Lifeplan Kajak & Friluftsliv

NicusNature Kajakker

EN AKTIV FERIE FOR ALLE

 

Uanset hvilken kajak eller aktive ferie i drømmer om, så sætter vi en ære i at kunne skabe det perfekte ophold for netop jer, i nogle af Danmarks smukkeste rammer.

Vi tilbyder jer derfor også den herlige aktive ferie pakke med

2 overnatninger i delt dobbeltværelse
2 x 2-retters menu i Panorama restauranten
2 x Morgenbuffet

 

Hele pakken

Fra kun 1.495,- pr. person i delt dbl. værelse!

Bestil online her!

DOWNLOAD APP OM ØHAVET

Få den gratis app: ’Outdoor Guide – Det Sydfynske Øhav’ med på din mobil. Her finder du Øhavsstien på kort og andre relevante informationer. Scan og download den her:

QR kode Øhavskort

Outdor Guide App Store

QR kode app til Øhavssti

Outdoor Guide Google Play

MTB eventyrPå sydfyn

Christiansmindes skønne omgivelser af natur, byder på sjov og samvær for alle. 

Tag på MTB miniferie og oplev suset blandt andet på De Tre Spor - vi har faciliteterne der skal til for et godt MTB ophold.

Årstidens Festi smukke omgivelser

Har du styr på årstiden fest? Ellers hjælper vi gerne med at skabe den fest I ønsker.

Aktiv cykelferieFamilie, landevej eller skov?

Tag på cykelferie på Sydfyn - Tæt på byen, midt i naturen!