cykelferie på Fyn – Familie, landevej eller skov?

Fra Hotel Christiansminde er der hverken langt til hyggelige familieture på cyklen, eller tage Fyn rundt på racercyklen med vennerne. Derudover kan man hoppe på mountainbiken og komme ud på fede og udfordrende tracks.

Om I er ude efter et afslappende og naturrigt sted til base for en familie cykelferie, eller mangler I udgangspunktet for en Fyn rundtur eller tracks ud langs Øhavsstien, Svanninge bakker og skovtracks på sydlangeland, så er vi lige midt i det hele, med nem transport til alle steder, eller start lige uden for din dør.

Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe jer. På hotellet tilbyder vi således bl.a.:

  • Adgang til at vaske cyklerne
  • Opbevaring af cyklerne i aflåst rum
  • Mulighed for vask og tørring af tøj
  • madpakker til dagsturene
  • Nem adgang til internet for downloadning af tracks til GPS

Hotel Christiansminde er en del af Bike Friends, som tager imod cykelgæsterne med pumpe, lappegrej, vand, anvisning af toilet og cykelkort.


 

 

 

 

 

Cykling er en naturlig del af Christiansminde, derfor håber vi at I også vil dele de naturrige oplevelser på de 2 hjul med os. Det starter lige her:

Bissen Rute 2015

Læs mere om 17 cykelture omkring Det Sydfynske Øhav.

Familieture

Heldagstur til Ærø eller Skarø? Ud i skovene vest over eller en smuttur til Thurø og Langeland? Hotellet ligger med nem forbindelse til færgen og har egen bådbro til færgen Helge i sommerhalvåret. Det bliver ikke meget nemmere at komme afsted på de hyggelige dagsture med familien, på 2 hjul i ro og mag! Madpakkerne hjælper vi selvfølgelig gerne med, så I ikke skal have travlt med det om morgenen.

 

 

Mountainbikes

Hvem elsker ikke et godt track? Og hvad er bedre end en central placering til at tage afsted fra?
Vi gør vores bedste for at hjælpe jer, på jeres cykelophold med jeres mountainbikes, så I har selvfølgelig adgang til at vaske dem, vi hjælper med at have dem aflåst og I har nemt adgang til internettet og at downloade tracks til jeres GPS. Eller hvad med at deltage i Bissen – Den store 75km MTB løb i Svendborg? Mulighederne er uendelige, så kom og kør.

Roadbiking

Forestil dig at stå på terrassen direkte ud til vandet, vejret er skønt, du vender dig om, tager din cykel med igennem hoveddøren og ud af lejligheden. Så snart som du er ude, svinger du over sadlen og tager en 300 meters omvej forbi vandkanten ved  Fyn rundt ruten – Så er du igang.

Hotel Christiansminde ligger med det perfekte udgangspunkt, til flotte og lange dagsture, Fyn rundt, Langeland rundt og meget mere. Vi har selvfølgelig internet til at I kan hente ruter ned.

 

TÆT PÅ BYEN

Vil i også gerne opleve lidt byliv imens I er afsted? Hotellet ligger blot 2,5km fra gågaderne i Svendborg by og der er dermed ikke langt til en fantastisk eftermiddag i en af landets gamle maritime købstæder. Svendborg by rummer alt fra små specialbutikker til fantastiske fødevarer og oplevelser i byens rum, hele året rundt.

Ruter AF Vild natur og samvær

I kan altid finde endnu mere info om cykel mulighederne og oplevelser for jer, i vores reception og på følgende sider.

10 smukke Sydfynske cykelruter

De Fynske cykelruter

Cykelferie med børn

Cykelferie på Fynsk

 

Svendborg MTB

Singletrack.dk

Bissenmtb.com

Endomondo Ruter

Planlæg din cykelrute her

 

EN AKTIV FERIE FOR ALLE

 

Uanset hvilken cykel eller aktive ferie i drømmer om, så sætter vi en ære i at kunne skabe det perfekte ophold for netop jer, i nogle af Danmarks smukkeste rammer.

 

Vi tilbyder jer derfor også den herlige aktive ferie pakke med

2 overnatninger i delt dobbeltværelse
2 x 2-retters menu i Panorama restauranten
2 x Morgenbuffet

 

Hele pakken

Fra kun 1.495,- pr. person i delt dobbeltværelse!

 

Bestil online her!

DOWNLOAD APP OM ØHAVET

Få den gratis app: ’Outdoor Guide – Det Sydfynske Øhav’ med på din mobil. Her finder du Øhavsstien på kort og andre relevante informationer. Scan og download den her:

QR kode Øhavskort

Outdor Guide App Store

QR kode app til Øhavssti

Outdoor Guide Google Play

Rottefælde Revy 2019Rottefælde Ophold

I forbindelse med Rottefælde Revyen d. 30. maj - 25. august 2019 har vi sammensat et godt tilbud, som giver jer mulighed for at nyde en god middag, samt et dejligt ophold på Hotel Christiansminde i attraktive omgivelser.

 

MTB eventyrPå sydfyn

Christiansmindes skønne omgivelser af natur, byder på sjov og samvær for alle. 

Tag på MTB miniferie og oplev suset blandt andet på De Tre Spor - vi har faciliteterne der skal til for et godt MTB ophold.

Aktiv cykelferieFamilie, landevej eller skov?

Tag på cykelferie på Sydfyn - Tæt på byen, midt i naturen!