1.klasses overnatning i Svendborg på dejlige hotel og resort Christiansminde direkte ved Svendborgsund

En overnatning i Svendborg på hotel og resort Christiansminde er et luksuriøst ophold med ro og velvære ved bredden af det altid blinkende Svendborgsund med den friske saltvandsduft, et ophold med rendyrket velvære og afslapning.
Blot en enkelt overnatning i Svendborg, en miniferie, et weekendophold eller golf ophold – eller hvorfor ikke en 5-stjernet konference på Fyn?Christiansminde har det hele og mere til.
Masser af aktiviteter og udflugtsmuligheder i snesevis, egen badestrand, egen badebro med plads til jeres båd, dejlig og spændende restaurant med udsigt over sundet og sidst, men ikke mindst vores dejlige, lyse værelser og et serviceniveau, som er helt på top.

Nyd et par dage eller 3 på hotel og resort Christiansminde ved bredden af det Sydfynske øhav og Svendborgsund – I vil nyde hvert eneste sekund.
Her føler man sig hjemme fra første minut uden at være det.

Tag en overnatning i Svendborg på hotel og resort Christiansminde. En nydelse for både krop og sjæl

Sydfyn og det Sydfynske øhav er måske Danmarks smukkeste område med naturmæssigt alt, hvad hjertet kan begære. Og hvad er mere nærliggende end at tilbringe en overnatning i Svendborg – eller 3 – på hotel og resort Christiansminde, en sand perle blandt fynske hoteller og resorts. Dejlige lyse værelser med udsigt over Svendborgsund, en fristende restaurant med masser af kulinariske oplevelser tilberedt med kærlig og nænsom hånd af de bedste fynske råvarer, 5-stjernede konference faciliteter, egen badestrand og badebro, det ideelle sted for et golf ophold med mange dejlige golfbaner inden for rækkevidde.

Vælg en overnatning i Svendborg på hotel og resort Christiansminde – bedre findes ikke.

Rottefælde Revy 2019Rottefælde Ophold

I forbindelse med Rottefælde Revyen d. 30. maj - 25. august 2019 har vi sammensat et godt tilbud, som giver jer mulighed for at nyde en god middag, samt et dejligt ophold på Hotel Christiansminde i attraktive omgivelser.

 

MTB eventyrPå sydfyn

Christiansmindes skønne omgivelser af natur, byder på sjov og samvær for alle. 

Tag på MTB miniferie og oplev suset blandt andet på De Tre Spor - vi har faciliteterne der skal til for et godt MTB ophold.

Ferie OpholdI naturen

Oplev smukke Sydfyn og tag på ferie ophold på Hotel Christiansminde midt i naturen & tæt på byen.