MØDELOKALeRMoedelokale

Forskellige typer møder, kræver forskellige lokaler. På Hotel Christiansminde har vi lokaler i alle størrelser op til 250 deltagere og til ethvert formål; undervisning, bestyrelsesmøder, generalforsamlinger, kundearrangementer, medarbejderseminarer, fokusgrupper, fest og hvis du har brug for rigtigt højt til loftet, kan vi altid tage de udendørs faciliteter i brug.

Så fortæl os, hvilken slags møde du ønsker at holde, så finder vi det helt rigtige lokale til dig. Husk også at oplyse i, hvilket omfang du har brug for gruppelokaler.

AV udstyrAV udstyr

Til alle møder, er det muligt at bestille følgende tekniske udstyr uden ekstra omkostninger:

PC med kablet internetforbindelse
Projektor
Presenter med laserpointer
Whiteboard tavle og flipover

Herudover er trådløst netværk tilgængeligt i samtlige lokaler og på værelserne – og du altid har adgang til kopi-/printfaciliteter tæt på mødelokalet.

Har du behov for mikrofoner eller kamera-/lyd optagelse har vi også lokaler, hvor dette er muligt.

Øvrige ønsker (f.eks. teleslynge, flere projektorer mm.) opfylder vi i samarbejde med AV Centret i Odense.  

RESTAURANT Restaurant

Som udgangspunkt bliver alle måltider serveret i vores restaurant , hvor I spiser sammen med hotellets øvrige gæster. 

Har I brug for at indtage frokosten eller middagen i jeres helt eget lokale, så lad os det vide i god tid, så vi kan reservere et lokale til jer. Prisen på spisning i separat lokale afhænger af antallet af deltagere og øvrige krav til lokalet i forhold til størrelse, musik, dansegulv, scene samt behov for mikrofoner osv.

Efter middagen er der mulighed for socialt samvær i vores bar eller i et separat lokale – begge dele med bemandet eller selvbetjent bar efter jeres ønske.

Den store morgenbuffet med de mange fynske specialiteter serveres ligeledes i restauranten med mindre andet aftales.

VærelserVaerelse

Selv vores små værelser er store og vores store værelser er rigtigt store. De er alle indrettet med egen indgang, balkon eller terrasse.

“Minibaren” byder på lidt chokolade og chips, som du betaler for i receptionen ved afrejsen.

Vil du gerne forkæle dine deltagere eller en overnattende foredragsholder, har du forskellige muligheder for at sætte en hilsen på værelset; lækker frugtskål med fyldte chokolader, 1 flaske bobler, friske blomster, skønne hudplejeprodukter fra Raunsborg eller noget helt andet, som du selv medbringer.

RECEPTION Reception

Ved overnatning checkes der ind i hotellets reception. Alle overnattende gæster får en informationsfolder om hotellet samt WI-FI kode sammen med værelsesnøglen. Vi garanterer, at alle værelser er klar kl. 15 og I skal checke ud senest kl. 09 på afrejsedagen. Receptionen er bemandet kl. 07-23, men har du brug for at checke ind senere, har vi også en løsning på dette.

Herudover ligger receptionen inde med noget af det som ikke altid lige kommer med i kufferten af forskellige toiletartikler, cigaretter, USB stik samt lækre delikatesser fra vores eget køkken.

Det er ligeledes vores reception, som tager hånd om evt. glemte sager, hvis du ikke skulle have fået det hele med hjem efter konferencen.

Er du i tvivl om noget, kan du altid spørge i receptionen. 

MOTION Motion

Du må nok forvente, at kalorieindtaget er en del højere end til daglig. Til gengæld er det svært at afvise naturens invitation til lidt motion udendørs. Så ingen behøver savne sin daglige gå-, løbe, eller cykeltur. Et par få hundrede meter fra hotellet findes endvidere en offentlig boldbane samt beachvolley.

Skulle det regne en enkelt dag, er der også mulighed for motion indendøre. Vores fitnessfaciliteter er tilgængelige døgnet rundt. Her finder du romaskine, træktårn, stepmaskine, løbebånd samt motions- og spinningcykel.

TRANSPORTParkering

Kommer I i bil, har vi 120 gratis P-pladser fordelt på flere parkeringsområder omkring hotellet – nogle af dem endda lige udenfor værelset.

Desuden har vi 3 ladestationer til el-biler. To til Tesla og én til øvrige mærker (Kia undtaget) og de er gratis at benytte, når du er gæst hos os.

Alternativt tilbyder vi altid en gratis bus fra Odense eller Nyborg og retur, hvis der er min 25 deltagere til dit møde.

VINTERCAFÈNyd udsigten

mens du nyder en kop varm cacao, dejlig kaffe m. kage el. lign. - i skæret fra varmelamperne og godt pakket ind i lunende tæpper. 

Ferie OpholdI naturen

Oplev smukke Sydfyn og tag på ferie ophold på Hotel Christiansminde midt i naturen & tæt på byen.

Årstidens Festi smukke omgivelser

Har du styr på årstiden fest? Ellers hjælper vi gerne med at skabe den fest I ønsker.