TEambuilding på Hotel Christiansminde

 

teambuilding-brandslukning teambuilding-kayak

 

Aktivitet i mødet giver altid deltagerne lidt ekstra energi og engagement. Vi har rigtigt mange muligheder for aktiviteter; ligefra hyggeligt socialt samvær til decideret teambuilding med og uden grænseoverskridende øvelser. Så fortæl os, hvad formålet skal være og vi hjælper dig med at finde frem til den rette aktivitet.

Se hele vores teambuilding-katalog her

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du kan også se mange flere gode idéer længere nede på siden.

EVEntyrlig teambuilding

Mere end nogen sinde er der fokus på storytelling og performance samtidig med, at det skal være autentisk og nærværende. Vi har ladet os inspirere af H.C. Andersens roman De to Baronesser og omsat handlingen til et gastronomisk eventyr, hvor I har hovedrollen. Gennem elementerne teambuilding, teater, natur og picnic hjælper vi jer frem til netop jeres fortælling og det bliver helt sikkert festligt.

Det hele begynder med en god frokost samt et oplæg om kultur og kommunikation. Derefter fortsætter vi rejsen udendørs og som i alle eventyr, skal I gå så grueligt meget igennem, men husk de levede lykkeligt til deres dages ende.

Idéen er udviklet og gennemføres i samarbejde med Susan A. Olsen og Rikke Bendsen, som begge er professionelle skuespillere, der tillige beskæftiger sig med kommunikationstræning og andre udviklings-opgaver for erhvervslivet samt køkkenchef Rasmus Urup.

 

M/S HelgeHelge rute

Tag et frikvarter på Svendborgsund med det over 90 år gamle veteranskib M/S Helge. M/S Helge lægger til ved bådbroen ud for hotellet og turen varer 1½ times tid, men kan planlægges med mulighed for at stige af og på undervejs f.eks. ved Valdemars Slot (vi hjælper gerne med entrébillettter og booking af rundvisning på slottet).

Nyd den salte havluft med udsigt til den smukke natur med skove, strande og de hyggeligste små havne. Her kan alle deltage og vi pakker gerne frokosten eller eftermiddagskaffen, så I kan tage den med ombord.

M/S Helge sejler alle dage i perioden maj – september.

Det er også muligt at chartre M/S Helge kun til jer.

TræskibeMeta 2

Vil du selv bestemme, hvor turen går hen, kan du chartre et sejlskib. En oplagt idé til både teambuilding, hygge og netværk i forbindelse med kunde- og personalepleje.

Flere af skibene har gode mødefaciliteter, så det er en oplagt mulighed for at komme væk fra det traditionelle mødelokale og samtidig få en fælles oplevelse.

Vi pakker gerne forplejningen, så I kan tage den med ombord.

 

ØlsmagningØl 2 x240

Vi laver gerne en smagning tilpasset jeres ønsker med hensyn til tid og budget, hvis I er min. 10 personer.

Her får I blandt andet svarene på, hvordan serveringen påvirker duft og smag, hvordan øl og mad sættes sammen samt om øllet skal serveres køleskabs- eller kælderkoldt. Udover megen ny viden om øl, er det rigtig hyggelig aktivitet, som helt sikkert løfter den gode stemning til nye højder. 

Og det er selvfølgelig også muligt at erstatte vinen til maden med øl, hvis øllet skal være det gennemgående tema for aftenen.

Chokolade og dessertvineKonnerup

Det kan godt være svært at aktivere deltagerne efter middagen, men denne aktivitet kræver ikke megen overtalelse. Rund aftenens middag af med at smage et udvalg af chokolade og dessertvine. 

Med et hjerte, der banker for store smagsoplevelser, enkle råvarer og uovertruffen kvalitet, er Konnerup & Co. den perfekte samarbejdspartner inden for chokolade. Chokoladen produceres lokalt i Vester Aaby på Sydfyn og er i sig selv en bid af himlen. Men sammen med de omhyggeligt udvalgte dessertvine, kommer I også til at høre englene synge.

Det er selvfølgeligt muligt at købe de forskellige produkter og tage oplevelsen med hjem.

SEGWAYSegway

Ønsker I frisk luft, men alligevel heller ikke for meget sved på panden, skal I overveje en tur på segways. I bestemmer selv, om det skal være en guidet tur i området, baner med små konkurrencer, eller hvad med et slag Segway Kroket, hvor I udfordrer hinanden og holdånden?

Sikkerheden er i top og alle kan være med. Der bliver sørget for alt sikkerhedsudstyr og instruktøren giver grundig vejledning, så alle er fortrolige med de to hjul.

En aktivitet, der giver et uformelt og socialt break i programmet.

BÅL og solnedgangBål og solnedgang 240 X

Nyd solnedgangen over Svendborg Sund og lun jer ved bålet.
Vi sørger for det hele; brænde til bålet, snobrødsdej, pølser, pinde og kurven pakket med drikkevarer.
Så alt, hvad der kræves i denne aktivitet er at kunne læne sig tilbage og deltage i hyggen.

 

Ferie OpholdI naturen

Oplev smukke Sydfyn og tag på ferie ophold på Hotel Christiansminde midt i naturen & tæt på byen.

VINTERCAFÈNyd udsigten

mens du nyder en kop varm cacao, dejlig kaffe m. kage el. lign. - i skæret fra varmelamperne og godt pakket ind i lunende tæpper. 

BryllupperÅret rundt

Vi har også lokaler med pejs og en bryllupsmappe med gode idéer