Hotel Christiansminde

– et 4 stjernet konferencecenter

Christiansminde har det ypperste af moderne mødeteknisk udstyr på 4 stjernet niveau. Vi har lokaler i størrelser fra 2 til 250 personer. Overalt er der tænkt funktion ind – så der f.eks. er nem adgang til kopirum. Desuden har vi flere loungeområder med kaffebar. Gruppearbejde kan finde rum mange steder – også udendørs, når vejret tillader det. Vi hjælper gerne med idéer til aktiviteter – og der er mange muligheder.

Brug også den skønne natur og vandet, som ligger lige uden for døren. Det er nemt at ankomme til kursus eller konference på Christiansminde. Fyn ligger midt i landet og der er motorvej til Svendborg. Vi tilbyder gratis parkeringspladser. Desuden er der gode tog og busforbindelser. Skal opholdet kombineres med en overraskelse, har vi mulighed for at arrangere, at I kommer sejlende til Christiansminde og lægger til ved hotellets bådebro.

Aktiv cykelferieFamilie, landevej eller skov?

Tag på cykelferie på Sydfyn - Tæt på byen, midt i naturen!

VINTERCAFÈNyd udsigten

mens du nyder en kop varm cacao, dejlig kaffe m. kage el. lign. - i skæret fra varmelamperne og godt pakket ind i lunende tæpper. 

MTB eventyrPå sydfyn

Christiansmindes skønne omgivelser af natur, byder på sjov og samvær for alle. 

Tag på MTB miniferie og oplev suset blandt andet på De Tre Spor - vi har faciliteterne der skal til for et godt MTB ophold.