Konferencecenter Christiansminde – 5-stjernet konference på Fyn midt i Danmarks smukkeste natur

Rammerne om en vellykket konference på Fyn er de absolut bedst tænkelige hos hotel, resort og konferencecenter Christiansminde ved Svendborg – direkte ved bredden af det Sydfynske øhav.

Christiansminde ligger helt fremme i ”pool position”, når det gælder moderne mødeteknisk udstyr på 5 stjernet niveau og konference faciliteter i øvrigt, som meget, meget få kan matche i Danmark.
Den vidunderlige natur lige uden for døren og de mange faciliteter i og uden for Christiansminde motiverer og inspirerer til et hav af aktivitetsmuligheder. Og når det gælder om at komme til og fra vores hotel og konferencecenter, så kan vi byde på både motorvej, jernbane, bustransfer og idylliske småveje, som gør den 5 km korte tur til Svendborg til en gedigen oplevelse.
Måske kunne vi endog arrangere, at I kom sejlende til Christiansminde med et af de unikke gamle Svendborgsund træskibe, som hver dag lægger til flere gange ved vores store badebro.

Vi hjælper jeg gerne fra A til Z med jeres konference på Fyn her hos os, og vi stiller vores Conference Manager software med fuld telefon- og mailsupport gratis til jeres rådighed.

Kontakt os gerne snarest muligt og hør nærmere og læs mere detaljeret her på hjemmesiden.

Konference på Fyn? Vælg 5-stjernede konferencecenter Christiansminde – naturligvis

Når kun det bedste er godt nok og prisen er den helt rigtige, så vælger man naturligvis hotel og konferencecenter Christiansminde til den næste konference på Fyn.

5-stjernede faciliteter, en flot hoteldel med yderst kulinarisk restaurant og Danmarks smukkeste natur lige uden for døren, hvad mere kan hjertet begære?

Ring til os og lad os berette mere, vi er aldrig længere borte end en telefonsamtale.

Rottefælde Revy 2019Rottefælde Ophold

I forbindelse med Rottefælde Revyen d. 30. maj - 25. august 2019 har vi sammensat et godt tilbud, som giver jer mulighed for at nyde en god middag, samt et dejligt ophold på Hotel Christiansminde i attraktive omgivelser.

 

Årstidens Festi smukke omgivelser

Har du styr på årstiden fest? Ellers hjælper vi gerne med at skabe den fest I ønsker.

Aktiv cykelferieFamilie, landevej eller skov?

Tag på cykelferie på Sydfyn - Tæt på byen, midt i naturen!