Velkommen til Hotel Christiansminde

Danmark smukkeste resort – hvor ellers kan du finde naturen så tæt ved…


Et unikt sted at mødes uanset anledningen eller tid. Den pragtfulde beliggenhed lige ved vandet og en del af den smukke Sydfynske Øhav
– en sjælden herlighedsværdi, der skal opleves. På Hotel Christiansminde vi ikke kun ønsker glade gæster – vi vil begejstret gæster.

Hotel Christiansminde, Danmarks smukkeste beliggende resort

– helt tæt på naturen

Hotel Christiansminde er et unikt sted at mødes uanset anledning. Hotellets beliggenhed tæt ved vandet og med udsigt til det smukke Sydfynske Øhav, er et resort med sjælden herlighedsværdi, som bør opleves af enhver. Hotellet har en lang og rig historie fra det område det ligger i, med mangeårig hoteldrift og samvær ved sundet, ved de små søer og på plænerne. Med den direkte udgang til øhavet, en fantastisk strand foran, Øhavsstien passerende nedenfor, skov lige uden for døren og Svendborg bycentrum 10 minutter væk, byder hotellet ind til samvær, nærvær, ro og oplevelser i en særlig grad.

Herlighedsværdierne

Beliggenhed

Hotel Christiansminde har en unik beliggenhed lige ud til vandet, midt i naturen og med en storslået udsigt til Svendborg Sund og det Sydfynske Øhav.

Aktiviteter

Muligheden for fysiske aktiviteter er mange. Lige uden for hotellet kan man benytte en af Fyns bedste sandstrande. Området byder også på mange kilometer vandre- og cykelstier foruden vandaktiviteter som kajak- eller dykkerture. I umiddelbar nærhed er der flere golfklubber og ved selve hotellet, er der minigolf og petanquebane. Husk derfor altid at pakke badetøj, fornuftigt fodtøj og evt. golfudstyret til et ophold på Christiansminde.

UDFLUGTER

Turbåden Helge lægger til ved hotellets bådebro – tag med på den smukke sejltur til Valdemars Slot på Tåsinge. Her kan man også besøge Elvira Madigan og Sixten Sparres gravplads på Landet Kirkegård. Også den varierede fynske natur og Danmarks største koncentration af slotte og herregårde er et besøg værd.

VINTERCAFÈNyd udsigten

mens du nyder en kop varm cacao, dejlig kaffe m. kage el. lign. - i skæret fra varmelamperne og godt pakket ind i lunende tæpper. 

MTB eventyrPå sydfyn

Christiansmindes skønne omgivelser af natur, byder på sjov og samvær for alle. 

Tag på MTB miniferie og oplev suset blandt andet på De Tre Spor - vi har faciliteterne der skal til for et godt MTB ophold.

Årstidens Festi smukke omgivelser

Har du styr på årstiden fest? Ellers hjælper vi gerne med at skabe den fest I ønsker.