I uge 43 er det Knæk Cancer uge hvor Tv2 og Kræftens bekæmpelse øger fokusset for at oplyse og samle ind så vi kan blive endnu klogere på denne sygdom  og endnu bedre til at kurere den.

I løbet af ugen vil Knæk Cancer-bussen besøge fem forskellige mindre byer, bl.a. er de i Svendborg Onsdag.

Dette gode formål vil vi selvfølgelig gerne støtte op om.

 

Christiansmindes bidrag

Go’aften Danmark sender i hele uge 43 live fra deres sundhedsbus – og er i Svendborg onsdag d. 22. oktober, hvor der er fokus på modermærkekræft.

Her vil Gom Wisweh, Tv-kok fra Go’aften Danmark, Anja Olsen, Kræftkostekspert, sammen med Christiansmindes kokke og en flok hjælpere kreere dagens menu som består af Sprængt andebryst, sellericreme og rucolasalat med granatæble.

Der vil blive sendt live fra Svendborg torv kl. 17.25 i Go’aften Danmark, hvor det er muligt for alle der ligger vejen forbi at komme ned og købe et måltid mad, og på denne måde støtte op om Knæk Cancer.

 

Sydfyns Bidrag

Hotel Christiansminde donerer råvarerne til madlavningen samt arbejdskraft i køkkenet, men “kampen om kræft er ikke forbeholdt nogen, det er noget vi alle kan være sammen om, så det er en god måde at få samlet Sydfyn på”, udtaler Morten Kold, Souschef i køkkenet på Christiansminde.

 

Knæk Cancer bussen

Der vil i bussen være ansatte fra Kræftens Bekæmpelse, samt læger, og der vil være mulighed for at blive tjekket for modermærkekræft, et generelt sundhedstjek, UV scanning samt rådgivning.

Der vil også være en motionsekspert til stede, som fortæller om motion og kræft og viser lette øvelser, der virker forebyggende på sygdommen.

 

 

BryllupperÅret rundt

Vi har også lokaler med pejs og en bryllupsmappe med gode idéer

VINTERCAFÈNyd udsigten

mens du nyder en kop varm cacao, dejlig kaffe m. kage el. lign. - i skæret fra varmelamperne og godt pakket ind i lunende tæpper. 

MTB eventyrPå sydfyn

Christiansmindes skønne omgivelser af natur, byder på sjov og samvær for alle. 

Tag på MTB miniferie og oplev suset blandt andet på De Tre Spor - vi har faciliteterne der skal til for et godt MTB ophold.