I uge 43 er det Knæk Cancer uge hvor Tv2 og Kræftens bekæmpelse øger fokusset for at oplyse og samle ind så vi kan blive endnu klogere på denne sygdom  og endnu bedre til at kurere den.

I løbet af ugen vil Knæk Cancer-bussen besøge fem forskellige mindre byer, bl.a. er de i Svendborg Onsdag.

Dette gode formål vil vi selvfølgelig gerne støtte op om.

 

Christiansmindes bidrag

Go’aften Danmark sender i hele uge 43 live fra deres sundhedsbus – og er i Svendborg onsdag d. 22. oktober, hvor der er fokus på modermærkekræft.

Her vil Gom Wisweh, Tv-kok fra Go’aften Danmark, Anja Olsen, Kræftkostekspert, sammen med Christiansmindes kokke og en flok hjælpere kreere dagens menu som består af Sprængt andebryst, sellericreme og rucolasalat med granatæble.

Der vil blive sendt live fra Svendborg torv kl. 17.25 i Go’aften Danmark, hvor det er muligt for alle der ligger vejen forbi at komme ned og købe et måltid mad, og på denne måde støtte op om Knæk Cancer.

 

Sydfyns Bidrag

Hotel Christiansminde donerer råvarerne til madlavningen samt arbejdskraft i køkkenet, men “kampen om kræft er ikke forbeholdt nogen, det er noget vi alle kan være sammen om, så det er en god måde at få samlet Sydfyn på”, udtaler Morten Kold, Souschef i køkkenet på Christiansminde.

 

Knæk Cancer bussen

Der vil i bussen være ansatte fra Kræftens Bekæmpelse, samt læger, og der vil være mulighed for at blive tjekket for modermærkekræft, et generelt sundhedstjek, UV scanning samt rådgivning.

Der vil også være en motionsekspert til stede, som fortæller om motion og kræft og viser lette øvelser, der virker forebyggende på sygdommen.

 

 

Rottefælde Revy 2019Rottefælde Ophold

I forbindelse med Rottefælde Revyen d. 30. maj - 25. august 2019 har vi sammensat et godt tilbud, som giver jer mulighed for at nyde en god middag, samt et dejligt ophold på Hotel Christiansminde i attraktive omgivelser.

 

Årstidens Festi smukke omgivelser

Har du styr på årstiden fest? Ellers hjælper vi gerne med at skabe den fest I ønsker.

Ferie OpholdI naturen

Oplev smukke Sydfyn og tag på ferie ophold på Hotel Christiansminde midt i naturen & tæt på byen.