Juleservering
Forkælelse for dig, dine venner og familien.
kl. 18-21
Tapas
Kryddersild på hinningbrød i agurk á la creme med dild og rosenpeber
Stegte sild i lage med gløgg, sennep og rødløgskompot
Confit af røget laks, med wasabicreme og asier
Anderilette med tranebær og fed youghurt
Kalvesylte med rødbede
Lunt
Confit de Canard med råsyltet rødkål, med ingefær og æblechutney
Ribbensteg med julekrydderier og figenrødkål
Varmt
Svinemedaljon med abrikospuré
Rosastegt rumpsteak i hø og øl
Ost og sødt
Mont d’or, også kaldet juleosten
Krydderkage med henkogte bær
Ris á la mande med kirsebærsauce
Pris pr. pers. 350,-
Bordreservation kan ske på booking@christiansminde.dk eller tlf. 62 21 90 00
Datoer
Fredag d. 28. november
Lørdag d. 29. november
Fredag d. 5. december
Lørdag d. 6. december
Fredag d. 12. december
Lørdag d. 13. december