Hold ferie på Fyn på hotel og resort Christiansminde med den smukkeste natur lige uden for døren

Hold ferie på Fyn under optimale forhold på Christiansminde – hotel og resort – et ferieparadis uden lige både inde og ude. Der er ca. 50 meter ned til strandkanten, lækre værelser, fantastisk restaurant med kokkekunst baseret på alle de bedste fynske råvarer – en kulinarisk oplevelse for hele familien.
Masser af aktiviteter både ude og inde, enestående udflugtsmuligheder rundt i for eksempel det dejlige Sydfynske øhav med mange besøgsmuligheder på bl.a. Ærø, Langeland, Drejø og Skarø. Eller hvorfor ikke en udflugt til det nærliggende Egeskov slot med Danmarks flotteste haveanlæg og ikke mindre end 10 forskellige museer med flyvemaskiner, veteranbiler, motorcykler og meget andet.

Ferie på Fyn hos os er et ophold med ro og velvære, med fantastiske refleksioner af lyset i sundet og omgivet af den friske saltvandsluft – et ophold med lutter velvære, hvor I bor komfortabelt i et af vores rummelige værelser.

Hos Christiansminde – hotel, resort og 5-stjernet konferencecenter føler man sig hjemme uden at være det.

Ferie på Fyn for aktive livsnydere på hotel Christiansminde midt i Danmarks smukkeste natur

Hotel, resort og konferencecenter Christiansminde byder alle velkomne til en fantastisk ferieoplevelse med hele det Sydfynske øhav lige uden for døren.

Ferie på Fyn på hotel Christiansminde – Danmarks smukkeste resort – er et enestående dejligt sted at opholde sig, uanset om det drejer sig om en lidt længere ferie, en miniferie eller et weekendophold. Dejlige værelser og en vidunderlig restaurant med masser af fynske specialiteter tilberedt af de bedste og mest friske fynske råvarer, og som toppen på kransekagen midt i Danmarks smukkeste natur.

På Hotel Christiansminde ønsker vi ikke kun glade gæster – men begejstrede gæster.

Kom selv og se – vi praler ikke, men lever helt op til jeres forventninger.

Ferie på Fyn hos os er en oplevelse for livet.

Årstidens Festi smukke omgivelser

Har du styr på årstiden fest? Ellers hjælper vi gerne med at skabe den fest I ønsker.

BryllupperÅret rundt

Vi har også lokaler med pejs og en bryllupsmappe med gode idéer

Aktiv cykelferieFamilie, landevej eller skov?

Tag på cykelferie på Sydfyn - Tæt på byen, midt i naturen!