---

Svalerne flyver fra reden

og det kan blive nødvendigt med et lille hvil på den første flyvetur inden turen går til Afrika, hvor svalerne opholder sig om vinteren. 

Sommergæsterne, som har rekreeret på hotellet, er også så småt ved at rejse tilbage til hverdagens travlhed. På trods af det danske vejrs lunefuldhed har rigtigt mange valgt at tilbringe sommeren på Sydfyn frem for varme og eksotiske steder.

---

Magi i luften

Bliv tryllebundet den 29. august kl. 09-15, hvor vi sammen med de øvrige partnere i Danske Konferencecentre slipper magien løs i Øksnehallen i København.

Her har du mulighed for at besøge vores stand og høre mere om, hvad vi tilbyder indenfor mødelokaler, teambuilding, forplejning og alt det andet, du har brug for som arrangør. Jan Hellesøe, én af Danmarks bedste illusionister, runder dagen af med at f**** med din hjerne. Se mere og tilmeld dig her

---

Fra bar til bibliotek

Det er ikke magi, men nyt gulv, nye møbler og maling, der har forvandlet vores bar Grønspætten. Det nye interiør indbyder til ro og fordybelse -måske med en god bog eller et spil.  Det er som altid muligt at forsyne sig med øl, vand og vin fra selvbetjeningsbaren.

---

Christiansminde-kaffe

Du kan også prøve vores nye kaffe, som er resultatet af et kreativt samarbejde mellem en kok og en øl-somelier. Kaffen består udover kaffe af Christiansminde Rom, 1859-øl og vaniljesirup. Prøv den i stedet for klassikeren Irish Coffee. Vi laver den i en iskold sommer-variant og lun vinter-udgave. Og så hedder den selvfølgelig Christiansmindekaffe.

---

Personalenyt

I konferenceafdelingen har Lone Boel valgt at fratræde sin stilling som koordinator pr. 1 august.

Det er ikke lykkes at finde den helt rigtige til stillingen som hotelchef. Mens vi venter på den rette varetager direktør Holger Brodersen funktionen som hotelchef og receptionen er blevet beriget med en medarbejder mere.

Mia Olsen flyttede til Fyn sidste år og blev ansat i receptionen den 1. maj. Hun er uddannet serviceøkonom og kommer fra stilling som receptionist på et hotel i Høje Tåstrup. Vi hilser Mia velkommen og hun glæder sig til at byde dig velkommen på Hotel Christiansminde.

---

Øl i arbejdstiden

Vores øl-sommelier har udvalgt nogle spændende alkoholfrie øl, som du kan forkæle deltagerne med uden at bekymre dig om promillerne.

Drink’in the Sun fra Mikkeller; en amerikansk inspireret hvede-øl med citrus, sødme, skum og frugtig finish.

Erdinger Weissbräu Alcoholfrei; klare noter af frisk gær, hvede og banan og helt uden nogen form for bitterhed. Hertil kommer, at den er rig på mineraler, salte og B-vitamin.

Nanny State fra det crowdfundede bryggeri Brewdog; en pale ale med masser af frisk og bitter humle samt minimal alkoholprocent. Bryggeriet, der ligger lidt uden for Aberdeen i Nordskotland, har et miljøvenligt opvarmningssystem og restprodukter fra produktionen bliver brugt af lokale landmænd.

Nordic Gylden Bryg fra Carlsberg; en pilsner med en mild og delikat duft af friske noter af aromahumlens blomstrede duft. 

---

Nu det jul igen

.... eller i hvert fald ved at være tid til at gøre sig overvejelser omkring årets julefrokost. 

På Hotel Christiansminde har vi valgt at give den traditionelle julefrokost et pift.

1. og 2. december tilbyder vi helstegt pattegris sammen med et væld af andre traditionelle julefrokostretter. Og der bliver trængsel på dansegulvet, når bandet Be Bop a Lula fortolker 50'ernes musik.

---
hjemmeside

Så hatten passer

Hvis du har skrevet til os i løbet af sommeren, har du måske bemærket hattene i vores signatur. Hattene fik vi lavet til et kunde-arrangement på Klampenborg Galopbane, som Danske Konferencecentre afholdte. Vores lokale blomster-kunstner Charlotte Franke har dekoreret dem med materiale fra naturen omkring Hotel Christiansminde. Nu lægger vi sommerhatten på hylden og smøger ærmerne op, så vi er klar til efterårets konferencer.

---
  

HOTEL CHRISTIANSMINDE
CHRISTIANSMINDEVEJ 16
5700 SVENDBORG
TEL + 45 62 21 90 00
FAX +45 62 21 60 81

EMAIL:
BOOKING@CHRISTIANSMINDE.DK
KONFERENCE@CHRISITANSMINDE.DK

 

FØLG OS OGSÅ HER