Dykning Sydfyn

Christiansminde byder på nogle unikke rammer for dykkere. Om du er entusiast eller professionel, så er hotellets døre åbne for et ophold i vandkanten med direkte udgang til bådebro og det smukke sund.

I oktober 2014 blev den gamle Ærøsund færge sænket i sundet og der venter en unik dagstur for enhver dykker, til at opleve det kunstige rev som er skabt med sænkningen af færgen. Du finder et kort over færgens position her. Tv2 Fyn dækkede færgens sidste rejse mod havbunden, en historie som du kan gense her.

 

Christiansminde

I Christiansminde er der også rig mulighed for at få sig en flot oplevelse med dykning. Med 20 meter ned til sundet, er I hurtigt igang med at opleve det fantastiske område. Man har igennem tiderne gjort mange fund fra 2. verdenskrig, efter at de tyske besættelsestropper inddrog Christiansminde Badehotel under krigen og lagde til med krigsmarinen her.

Der er til tider stærk strøm i Svendborgsund, dog kan man undgå det værste ved at studere tidevandstabellen inden en dykke tur.

Ud for Christiansminde byder Svendborgsund på en dybde ned til 7 meter, mere ved sejlrenden.

Hotel Christiansminde

På Hotel Christiansminde tilbyder vi gode forhold for sportsdykkere.

Vi kan tilbyde et hotel placeret helt ud mod vandet, og et oplagt sted for dykkere.

Derudover tilbyder vi også et aflåst rum hvor I har mulighed for at skylle jeres drager og hænge dem til tørre. Her kan også opbevaret iltflasker eller andet udstyr.

Har man meget oppakning med og medbringer trailer eller følgebåd reserverer vi plads på hotellet parkeringsplads.

Svendborgsund, øerne og kysterne danner alt sammen rammen om et område der indbyder til et aktivt friluftsliv

– ikke blot for dykkere.

Naturturisme i Svendborg har lavet en app som de selv kalder “det moderne kompas”, her er både tips og vejviser hvis man ønsker at prøve kræfter som dykker, kajakroer, hiker eller lystfisker.

Find App’en her

 Dykker

MTB eventyrPå sydfyn

Christiansmindes skønne omgivelser af natur, byder på sjov og samvær for alle. 

Tag på MTB miniferie og oplev suset blandt andet på De Tre Spor - vi har faciliteterne der skal til for et godt MTB ophold.

Aktiv cykelferieFamilie, landevej eller skov?

Tag på cykelferie på Sydfyn - Tæt på byen, midt i naturen!

Rottefælde Revy 2019Rottefælde Ophold

I forbindelse med Rottefælde Revyen d. 30. maj - 25. august 2019 har vi sammensat et godt tilbud, som giver jer mulighed for at nyde en god middag, samt et dejligt ophold på Hotel Christiansminde i attraktive omgivelser.